Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Roulette képes leírás - Roulette.tlap.hu
részletek »

Egyéb Roulette - Roulette.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: roulette.tlap.hu » Egyéb Roulette
Keresés
Találatok száma - 7 db
Best of chatroulette

Best of chatroulette

A chatroulette-ről készült vicces, őrült, bizarr vagy éppenséggel elborzasztó pillanatképek gyűjteménye található ezen az oldalon, a képeket különböző kategóriák szerint is böngészhetjük, sajnos angol nyelvű, de megéri a böngészést a weblapon.

Chatroulette

Chatroulette

Nem hagyományos értelemben vett roulette-ről van szó, itt nem egy számot dob ki véletlenszerűen a rendszer, hanem a világ egy másik pontjáról egy szintén épp a chatroulette előtt ülő embert, akivel eze kután chatelni lehet.

Chatroulette (Videó)

Chatroulette (Videó)

Egy rövid videóban meséli el Casey Neistat a tapasztalatait a chatroulette nevű webkamera alapú chat oldalról, dokumentálta, hogy kikkel mennyi ideig beszélgetett és érdekes statisztikákat mutat számunkra.

Orosz roulette játék

Orosz roulette játék

Orosz roulette játék azoknak, akik egy kicsit rendhagyóbb roulette-re vágynak, itt ugyanis nem számokat pörgetünk és zseton a tét, hanem a golyót a pisztolyban és az életünk. A géppel párbajozhatunk, vajon ki nyer a végén?

Roulette Assault (angol)

Roulette Assault (angol)

A Roulette Sniperhez hasonló roulette játék mellett futtatandó számoló program ami segít eldönteni, hogy mire tegyen a játékos illetve mire ne, mikor álljon meg a játékkal, emeljen tétet és így tovább.

Roulette Sniper

Roulette Sniper

Már régóta tervezem leírni tapasztalataimat, és most végre szántam rá időt! Mostanában használok egy új programot, aminek a neve Roulette Sniper. Ez a program pontosan megmondja, hová tegyek tétet és hogy mikor!

Rulett-torta

Rulett-torta

Ambrosia cukrászda. Megrendelés helyszínére szállítva: esküvőre, privát vagy céges rendezvényeire a süteményeket esküvői tortáját, egyéb kitelepülésekre akár fagylaltos pultot is kiszállítunk, személyzettel biztosítva.

Tuti menü