Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rulett információk képes leírás - Roulette.tlap.hu
részletek »

Rulett információk - Roulette.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: roulette.tlap.hu » Rulett információk
Keresés
Találatok száma - 20 db
A Roulette szabályai

A Roulette szabályai

A rulettasztalon az 1-től 36-ig terjedő számok állnak három oszlopban,valamint a 0; az amerikai rulettban a 00 is. Minden számnak színe van, piros vagy fekete. (A 0 és a 00 zöld.) A számok melletti mezők egyes számcsoportokat reprezentálnak.

Amit a rulettről tudni érdemes

Amit a rulettről tudni érdemes

A rulett egy főleg kaszinókban és játéktermekben elterjedt szerencsejáték. Neve a francia roulette, azaz kis kerék kifejezésből ered. Története egészen az ókorig vezethető vissza, de pontos eredetére több elmélet is létezik, azonban ezek egyike sem bizonyított.

Eszközök a nyeréshez

Eszközök a nyeréshez

Az eszközök nem helyetted vannak, nem okolhatod őket ha vesztesz, ha rosszul vannak gyárilag beállítva, ha vakon követed őket, fittyet hánysz a stratégiára, vagy úgy gondolod, hogy 'be kell jönnie ennek még'. nem! Tévedhetnek. Tévedhet a Roulette Sniper, a Roulette Killer még a Black Jack Sniper is, mert a kaszinóban a szerencse 'forgandó'. Mindemellett nagyon hasznosak is tudnak lenni.

Kaszinó stratégiák

Kaszinó stratégiák

Mit is találsz majd az oldalon? Rulett stratégiákat, szisztémákat, nyerő tétrakási taktikát, hasznos szoftvereket, egyszóval mindent, ami online rulett. Jó böngészést! A felmérések alapján egyre több ember kezd online kaszinókban játszani. Miért? Azért, mert rájöttek, hogy ez egy remek, és kényelmes pénzforrás, amivel valóban rengeteget lehet keresni.

Online roulette tippek

Online roulette tippek

A legjobb tipp amivel előrukkolhatunk az hogy nyerjen! De ha nem sikerül legalább maximálisan élvezze a játékot! Azon kedves játékosaink, akár újak az on - vagy offline rulett világában meg kell hogy tekintsék a következő oldalakat, hogy minél többet profitáljanak a játékból. Azok akik több száz éve játszanak sem garantálják önnek, hogy minden alkalommal nyertesként fog távozni, de a veszteségeit minimalizálhatja legalább!

online rulett

online rulett

Velünk szórakozol? CasinoWeb.hu - az első átfogó, magyar nyelvű online kaszinó portál. Megmutatunk mindent, amit az online kaszinózásról tudni érdemes! Online kaszinó útmutatók érthetően, magyarul. Kínálatunkban igazi ínyencségek: Élő krupiés játékok, több millió dolláros jackpotok, optimális stratégiák és ingyen kaszinójátékok valódi nyereményekért! Kaszinózz jobb feltételek mellett, mint azt nélkülünk tehetnéd! Nyerő stratégiák, és tippek, hogy biztosan bankot robbants! Ingyen kaszinópénzek, csak nálunk. Tesztelj minket, megéri!

Ötszázmilliós Roulette nyeremény (cikk)

Ötszázmilliós Roulette nyeremény (cikk)

Egy 'sikkes és csodaszép' magyar nő két szerb társával 1,3 millió fonttal távozott London legelegánsabb hotelének rulettasztalától. A kaszinó kifinomult csalásra gyanakszik, a banda a biztonsági kamerás felvételek szerint lézerszkennerrel és mikroszámítógéppel számolta ki a nyerőszámokat. A rendőrség egyelőre nem tudja, mivel vádolja a bandát. A 'hosszú szőke hajú nő' a magyar kaszinosok előtt sem ismeretlen.

Roulette szabályok (angol)

Roulette szabályok (angol)

Az oldal összegyűjtötte a rengeteg féle roulett játék szabályait, az ismertebb amerikai, európai vagy francia rouletten kívül leírja miben más például az Atlantic City-ben vagy épp Hollandiában játszott roulette.

Rulett - Hogy túljárni a kaszinó eszén - egy rulettjátékos tippjei

Rulett - Hogy túljárni a kaszinó eszén - egy rulettjátékos tippjei

Tippek azoknak, akik egyszerű matematikai elvek segítségével szeretnének nyerni a ruletten az interneten. Rulett rendszerek sokasága, ajánlások, tanácsok. Regisztrációs lehetőség sok jó minőségű fogadó irodába az interneten. Fogja kézbe a pénzét! A rulett rendszerek ismeretével a játékos sokra képes. Az említett kaszinók mind szolid társulatok, némelyek fogadó irodákat is működtetnek, úgyhogy aki ért a fogadáshoz, totózáshoz, biztosan szintén talál valami kedvére valót. Ezeken az oldalakon szeretnék megismertetni Önökkel néhány egyszerű rendszert, amelyek segítenek sikereket elérni a rulettben. Bár sikeres módszerekről van szó, kevéssé ismertek. Ezen ismeretek tulajdonában talán csak elég a pénzt csak felemelni... Ítéljék meg saját maguk... Valamennyi említett kaszinó esetében az összes rendszer kipróbálható még mielőtt élesbe menne. Sok szerencsét!

Hirdetés
Rulett akadémia

Rulett akadémia

Ezen az oldalon kizárólag valós játékokon keresztül mutatom be és magyarázom el a számalapú rulettstratégia lényegét. Minden egyes bejegyzés új elemét mutatja be az általam tanított stratégiának.

Rulett blog

Rulett blog

Know the game... azaz tudni a játékot, vagy a játék tudása. Nem csak ismerni. Számos helyen leírták már a rulett szabályait, és valamiért legtöbb helyen mindig ez az első, úgyhogy álljon itt néhány gondolat a játékról: A rulettben - nem számítva egyes különleges online ruletteket - alapvetően két féle játék terjedt el: az amerikai és az európai rulett.

Rulett bölcsöde

Rulett bölcsöde

Az online rulett matematikai alapú stratégiával, nyerő játék a szerencsejátékok között. Ezen az oldalon hasznos vegyes tartalmat találsz a rulett témával összefüggésben. A rulett témában merőben új perspektívát nyitottam meg előttetek. Ezzel együtt egy olyan szemléletmódot közvetítek, amire építkezve, akár engem is megelőzve, önállóan is komoly sikereket érhettek el. Elindítottam egy gondolatmenetet, ami kitágította előttetek a lehetőségeket. Nem szeretném ha ezt, akár egy percre is, valaki elfelejtené. Nem akarok ahhoz a klasszikus okfejtéshez nyúlni, hogy mi volt előbb?...A tyúk, vagy a tojás?...Az én blogjaimban én voltam előbb, és minden más azután következett.

Rulett ingyen

Rulett ingyen

A rulett elterjedt szerencsejáték, amiben azt tippelhetjük meg, melyik számon kerül nyugalomba a megpörgetett tárcsán elgurított golyó. A játék a 16. században jelent meg, de származása az ókorig visszakövethető. Kaszinókon túl napjainkban a rulett online is megtalálható, erről a Rulett Online weboldalon számtalan infó megtalálható, csakúgy mint a játék stratégiák ismertetése és adatok az internetes kaszinókban található kedvezményekről. A honlapon az online rulett ingyen is játszható.

Rulett stratégiák

Rulett stratégiák

Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont a rulettel próbálunk pénzt keresni. Bár a nyerési esélyeink messze nem itt a legnagyobbak (a blackjacknél ideálisan játszva, akár 49,9% esélyünk is lehet), mégis ez a szerencsejáték a legideálisabb erre a célra.

Rulett Stratégiák

Rulett Stratégiák

A weboldalon a rulett fejlődésének történetét ismertetjük és annak elődjátékait. Ezt követően betekintést nyerünk a ma létező rulett fajták, az amerikai, a francia és az európai rulett közötti különbségebe. Ismertetjük a játék menetét és az ahhoz szükséges kellékeket, mint a rulett kerék, a tabló, illetve a zsetonkészletek. Taglaljuk a tétrakás menetét és a különböző rubrikákhoz tartó nyerési esélyeket. A nyerési esélyek fényében bemutatunk olyan kezdő stratégiákat, mint a duplázós vagy a triplázós stratégia, illetve olyan haladó stratégiákat, mint a Labouchere-stratégia.

Rulett stratégiák

Rulett stratégiák

Ha ellátogatsz a KaszinoProfira, Alex, a volt kaszinós bennfentes stratégiáit böngészheted, hogy többet nyerjél, és kevesebbet veszítsél kaszinózás közben. Az oldalon az összes játék és stratégia 100%-ban ingyen van, regisztrálni sem szükséges. Olyan rulett stratégiákat találsz, mint például a James Bond stratégia, D'Alembert módszere, Fibonacci stratégia, és még több rulet taktika amiket azonnal ki is próbálhatsz. A KaszinoProfin több mint száz ingyenes játékot is találsz, amiken kipróbálhatod a stratégiákat. Hogy milyen típusú játékokat találsz? Pl. 4 fajta rulett asztalt, 25 kezes videó pókert, sok nyerőgépet, több fajta rulett asztalt, stb. A honlapon minden játék és információ teljesen ingyenes, regisztráció sem kell.

Rulett strategy blog

Rulett strategy blog

Különböző rulett stratégiák teszteléséről szól ez a blog. Próbálok tippeket adni olvasóimnak, hogy hosszú távon megfelelő taktikák alkalmazásával hogy lehet kisebb-nagyobb profitot szerezni. Bemutatom az olyan stratégiákat is amikkel hosszú távon biztos nem lehet nyerni.

Tuti menü